Husky FALCON ekstremtelt 2 personer

1.995,00 kr.

Husky ekstremtelt, der med den integrerede krave i bunden kan skærme mod både sne og vind. Der er også mulighed for at rulle kraven op, hvis man ønsker det.

Falcon 2 fra Extreme-serien er et fremragende og rummeligt helårstelt til 2 personer. Velegnet både til krævende forhold i høj højde, skiture, cykelture og til normal camping m.v. Det er en selvbærende dobbeltskalsmodel med udvendig struktur, som er bundsolid og derfor velegnet til længere ture. 

Værd at fremhæve:

  • Sæson: Helårlig
  • Personer: 2
  • Vandsøjletryk oversejl: 7.000mm
  • Vandsøjletryk bund: 11.000mm 
  • Stænger: Duralumin stænger 8.5 mm
  • Pløkker: Duralumin letvægtspløkker
  • Konstruktion: Dobbeltlag selvbærende telt med ekstern konstruktion
  • Vægt i kg: min./total 3.8 kg / 4.2 kg
  • Dimensioner udpakket : (B x D x H )  220 × 340 × 120 cm
  • Dimensioner pakket: 52 x 16 cm
  • Kombineret sne- & vindkrave
  • Ripstop materiale
  • UV beskyttelse
  • Ventilation med forstørrede åbninger

Indvendigt aftagelig sovekabine, Tapede sømme, Indgang på hver side af teltet, Apsis til gear, madlavning og opbevaring, Opbevaringslomme, Selvbærende myggenet, Vandafvisende lynlåse, Leveres inkl. reparationskit og kompressionspose

Tilbehør : Alaska teltimprægnering

På lager

Husky-Falcon 2-Extreme
Husky FALCON ekstremtelt 2 personer 1.995,00 kr.

Fri levering på ordrer over kr. 499,-

  • 14 dages returret
  • Vi afsender alle hverdage frem til kl. 16
  • Levering mandag til lørdag til pakkeshop
Garanteret sikker Checkout

Betalingslogoer_kasse-kurv

Husky-Falcon 2-Extreme
Husky FALCON ekstremtelt 2 personer
1.995,00 kr.
Bliv ringet op

Helårstelt til 2 personer

Husky Falcon 2 telt – Det ultimative ekstremtelt.

Falcon 2 telt fra Extreme-serien er robust og designet til at rumme to personer under krævende forhold. Det er ideelt til ekspeditioner som bjergbestigning, skiture eller cykelture, hvor du har brug for pålideligt udstyr, der kan klare både vind og vejr. Det er selvbærende og har en dobbeltskal-konstruktion med en ekstern ramme, hvilket gør det nemt at sætte op, selv under vanskelige forhold.

Sne- & vindkrave

Til brug i vintermånederne er teltet udstyret med snekraver, som yder ekstra beskyttelse mod vind og vejr. De giver også optimal beskyttelse i kraftig blæst. Kraverne kan nemt rulles op, når der ikke er behov for dem, hvilket giver fleksibilitet under forskellige vejrforhold.

Konstruktion & materialer

Falcon 2 er utrolig nemt at håndtere, selv i udfordrende situationer som kraftig regn og stærk vind. Med sin rummelige indvendige plads og to separate indgange er der god komfort til både to personer og deres bagage. Stabiliteten sikres af en let og stærk duraluminiumskonstruktion, der understøttes af lette pløkker, som giver solid forankring, selv under barske vejrforhold.

De ydre materiale er belagt med en vandtæt overflade, der sammen med den polyurethanforseglede bund sikrer, at hverken regn eller fugt trænger igennem. De materialer, der er anvendt i både teltdugen og bunden, er af høj kvalitet og garanterer en fremragende balance mellem modstandsdygtighed, åndbarhed og komfort.

Ventilationsåbningerne er forstørrede for at sikre optimal luftcirkulation, hvilket forhindrer kondens og sikrer et behageligt indeklima.

Dimensioner & specifikationer

Med dimensionerne 220 × 340 × 120 cm tilbyder teltet masser af plads til to personer. Når det er pakket sammen, måler det kun 52 × 16 cm, hvilket gør det nemt at transportere. Teltet vejer mellem 3,8 og 4,2 kg, afhængig af den samlede oppakning. Konstruktionen består af stærke duraluminiumstænger med en diameter på 8,5 mm, der bidrager til teltets holdbarhed og stabilitet.

Som ekstra tilbehør medfølger lette duraluminpløkker, et reparationssæt og en kompressionspakke, så du er godt forberedt på enhver udfordring, naturen måtte byde på. Falcon 2 er med sin robuste konstruktion og smarte detaljer en perfekt løsning for dig, der søger et pålideligt og funktionelt telt til ekstreme udendørsoplevelser.

Bunden er vandtæt til 11.000mm. og oversejlet er vandtæt til 7.000mm. Alle sømme er naturligvis tapede. Lynlåse er dækket af et cover, som yderligere forhindrer vand i at trænge ind i teltet.

Tilbehør Alaska teltimprægnering

Husky Falcon 2 ydre telt
Husky Falcon 2 forankring telt

TELTSTÆNGER: Dural

Dural

Et materiale, der takket være dets gunstige egenskaber er meget brugt til udvendig konstruktion af telte, især til ekspeditionstelte, hvor hvert gram tæller. Dural er en legering af aluminium med blanding af andre elementer, som den skylder sin lette vægt og evne til at modstå større belastninger.

YDERTELT: 210T Polyester Ripstop, Polyurethan (belægning 7.000 mm H2O)

210T Polyester Ripstop

Det er et meget let materiale, der er modstandsdygtigt over for revner. Syntetiske polyesterfibre øger produktets beskyttelse mod hårde vejrforhold, falmning og omfattende fugt, da det tørrer virkelig hurtigt. Disse egenskaber forstærkes yderligere af RIPSTOP-behandlingen af ​​materialet. Stoffet, der er vævet med denne teknologi, forhindrer mekanisk skade og stopper, hvis det opstår, yderligere spontan spredning af revnen.

Polyurethan (coating 7.000 mm H2O)

Polyurethanbelægning er en permanent imprægnering, der påføres direkte på materialet i forskellige lag. Denne specielle behandling af stoffet forhindrer indtrængning af vand. Belægningsparameteren bestemmer vandsøjlens højde (angivet i mm H2O), med andre ord materialets evne til at modstå vandtryk.

GULV: 190T polyester, polyurethan (belægning 11.000mm H2O)

190T polyester

Dette stof er enestående i sin sejhed. Det er tilstrækkelig stærkt og fleksibelt og samtidig meget let. Især for telte er denne kombination af egenskaber en uvurderlig fordel.

Polyurethan (coating 11.000mm H2O)

Polyurethanbelægning er en permanent imprægnering, der påføres direkte på materialet i forskellige lag. Denne specielle behandling af stoffet forhindrer indtrængning af vand. Belægningsparameteren bestemmer vandsøjlens højde (angivet i mm H2O), med andre ord materialets evne til at modstå vandtryk.

INDERTELT: Nylon 190T, Mesh myggenet

Nylon 190T

Meget fine, lette og åndbare syntetiske fibre, som dog har tilstrækkelig styrke og elasticitet. De modstår derfor effektivt revner eller anden mekanisk skade.

Mesh myggenet

Det bløde, åndbare og dog stærke materiale i det indre mesh-myggenet tillader luften at cirkulere bedre i teltet. Dette sikrer ventilation af høj kvalitet.

Yderligere information

Vægt4,8 kg
Størrelse50 × 20 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Husky FALCON ekstremtelt 2 personer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *