Boll Ultralight Slingbag 12L

179,00 kr.

Boll ultralight SLINGBAG er en super praktisk skuldertaske til hverdagsbrug eller den moderne rejsende med en vægt på kun 65 gram.

Den fylder næsten ingenting i din bagage og vejer næsten ingenting. Du bemærker den ikke, før du har brug for den. Når den er i brug, kan den rumme en god mængde ting, er ekstremt stærk og kan let bære en belastning på 50 kg. (Denne belastningsevne vil sandsynligvis kun blive værdsat af få).

Tasken har et toplåg med lynlås, en inderlomme med lynlås og en integreret transportpose, der også fungerer som en ekstra inderlomme.

SPECIFIKATIONER

  • Volumen: 12L
  • Dimensioner (HxBxD): 32 x 32 x 10 cm
  • Dimensioner, sammenfoldet (HxBxD): 8,0 x 5,5 x 5,5 cm
  • Vægt: 65 g
  • Længde/bredde på skulderrem: 105/5,5 cm
  • Antal rum/lommer: 1/2
  • Materiale: Nylon 40D Dobbelt Silikonebelægning

Boll ultralight SLINGBAG fås i to forskellige farver, så du kan vælge den, der passer bedst til din stil.

 

 

 

 

 

Boll-Ultralight-Slingbag-terracotta
Boll Ultralight Slingbag 12L 179,00 kr.

Fri levering på ordrer over kr. 499,-

  • 14 dages returret
  • Vi afsender alle hverdage frem til kl. 16
  • Levering mandag til lørdag til pakkeshop
Garanteret sikker Checkout

Betalingslogoer_kasse-kurv

Boll-Ultralight-Slingbag-terracotta
Boll Ultralight Slingbag 12L
179,00 kr.
Bliv ringet op

Boll Ultralight SLINGBAG – Den perfekte skuldertaske til hverdagsbrug og rejsen

Boll Ultralight SLINGBAG er en utrolig alsidig og funktionel skuldertaske. Der passer perfekt til både den travle hverdag og til den moderne rejsende. Den er designet med fokus på at være så let og kompakt som muligt uden at gå på kompromis med holdbarhed og kapacitet. Med sin ultralette vægt og kompakte størrelse er det en taske, du knapt nok bemærker, indtil du har brug for den. Når du folder den ud, vil du blive imponeret over, hvor meget den kan rumme, og hvor stærk den er.

Taskens kapacitet på 12 liter giver plads til de vigtigste ting, du måtte have brug for i løbet af dagen eller på farten. På trods af sin lette konstruktion kan Boll SLINGBAG bære en belastning på op til 50 kg. En imponerende kapacitet. Dette gør tasken oplagt til alt fra daglig brug til en ekstra taske på rejsen når du pludselig har brug for mere plads til indkøb eller udstyr.

Slingbag med funktionelt design

Boll Ultralight SLINGBAG er udstyret med med lynlås i toppen, der giver nem adgang til taskens hovedrum. Indeni finder du en praktisk lynlåslomme, der er perfekt til at opbevare små genstande som nøgler, penge eller kreditkort. Tasken har desuden en integreret transportpose, som den kan foldes ned i, når den ikke er i brug. Transportposen fungerer samtidig som en ekstra inderlomme, når tasken er foldet ud. Denne funktion gør det nemt at opbevare tasken i din bagage eller i en større taske, uden at den fylder.

Når tasken er foldet sammen, fylder den kun 8,0 x 5,5 x 5,5 cm, hvilket gør den let at have med overalt. Du kan have den liggende i din jakkelomme eller rygsæk uden at den tager plads.

Materiale af høj kvalitet

Tasken er fremstillet af slidstærkt Nylon 40D med dobbelt silikonebelægning. Det gør ikke kun tasken ekstremt let (kun 65 g), men også, at den er meget holdbar og vandafvisende. Dette gør Boll Ultralight SLINGBAG til det perfekt valg til både hverdag og rejser, hvor tasken udsættes for slid, regn eller fugt.

Komfortabel skulderrem

For at sikre maksimal komfort er tasken udstyret med en skulderrem, der måler 105 cm i længden og 5,5 cm i bredden. Den brede rem fordeler vægten jævnt over skulderen, som gør tasken behagelig at bære, selv når den er fuldt pakket.

Fås i to stilsikre farver

For at passe til din personlige stil fås Boll Ultralight SLINGBAG i to forskellige farver. Uanset om du foretrækker en klassisk neutral farve eller en mere iøjnefaldende variant, vil du kunne finde en version, der passer til dig.

SPECIFIKATIONER

  • Volumen: 12 liter
  • Dimensioner (HxBxD): 32 x 32 x 10 cm
  • Dimensioner, sammenfoldet (HxBxD): 8,0 x 5,5 x 5,5 cm
  • Vægt: 65 g
  • Længde/bredde på skulderrem: 105/5,5 cm
  • Antal rum/lommer: 1/2
  • Materiale: Nylon 40D Dobbelt Silikonebelægning

Boll Ultralight SLINGBAG er en løsning for dem, der ønsker en praktisk og let taske, uden at gå på kompromis med styrke og funktionalitet.

Boll-Ultralight-Slingbag_lomme
Boll-Slingbag-terracotta-indre

Se også andre varer i letvægtsvarer her

Yderligere information

Vægt0,065 kg
Størrelse5 × 5,5 × 5,5 cm
Farve: Intet valg

Leavegreen, Terracotta